Album release show

POSTED IN Uncategorized mei 18, 2012

Ondertussen ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor het album release concert met Thomas Lina. Dat vindt plaats op zaterdagavond 16 juni in Theater De Wildeman in Linschoten. Vandaag heb ik met Henk Kalfsterman, de eigenaar van dit intieme en sfeervolle theater in het hartje van Linschoten (dat al 20 jaar bestaat!), de praktische zaken doorgenomen. Ik ben ook de setlist voor de avond aan het samenstellen. Thomas Lina en ik spelen sowieso het hele album “Songs That Tell A Story”. Daarnaast nog meer eigen werk – waaronder liedjes die ik met Darden Pierce heb geschreven. En zoals altijd ook enkele covers, wie weet van Jim Lauderdale… Voor wie hem niet kent: Jim Lauderdale is een zanger en liedjesschrijver uit Nashville. Hij speelt country en bluegrass; pakkende liedjes, vaak met een scheutje humor. Mijn kennismaking met Jim was een optreden van hem in de Iota club in Arlington, VA, waar hij optrad in een blauw glitterpak!

Comments are closed.

Loading